Domača »srbska« solata po naše
Če ne veste kaj z odvečnim zeljem, papriko, zelenim paradižnikom, korenjem in kumaricami danes z vami delimo recept za okusno vloženo domačo mešano (srbsko) solato.
Iskrena izpoved: Posel, kjer solata je zlato
Zapis, v katerem vam predstavljamo dejstva zakaj so v trgovinah cene nižje kot na lokalnih tržnicah oziroma zakaj imajo lahko nekateri kmetje nižje cene od drugih.
Shranjevanje domačega stročjega fižola malo drugače
V današnjem zapisu z vami delimo, kako lahko poleg sedaj svežega, ki je na meniju skoraj vsaki dan poskrbimo, da nam stročjega fižola ne zmanjka tudi v jesenskem in zimskem času.
7 načinov, kako pripraviti božanske šparglje
7 okusnih receptov oziroma idej, kako šparglje porabiti sveže, zamrznjene ali konzervirane z dodanimi prehranskimi nasveti za bolj zdrav način življenja.
Zakaj je dobro uživati šparglje in zakaj ravno naše?
Kaj so šparglji, zakaj jih je dobro uživati ter kako jih uporabljati oziroma shranjevati.
Polnozrnati jabolčni zavitek na hitro – Brez dodanega sladkorja
Recept za hitro pripravljen jabolčni zavitek iz polnozrnatega listnatega testa in brez dodanega belega sladkorja. Preprosto, hitro in brez slabe vesti. Dober tek!