Si želite letos obdariti svoje bližje z nečim res posebnim?

V našo ponudbo smo dodali darilni program domačih dobrot s katerim lahko razveselite svoje bližnje kar iz naslonjača.

Vse kar je potrebno je, da izberete kateri paket želite poslati, izberete naslov in termin dostave, plačate po predračunu, mi pa za vas dostavimo paket presenečenja domačih dobrotna željen naslov, ki ga zapišete pod NASLOV oziroma PODATKI ZA DOSTAVO.Poleg paketa dodamo sporočilce z lepimi željami in informacijo od koga prihaja.

Dostavljamo v:

  • Ljubljana
  • Maribor
  • Ptuj
  • Celje
  • Kranj
  • Slovenska Bistrica
  • Slovenske Konjice

ter vse okolice do 20 km

Obdarite svoje najbližje z svežimi domačimi dobrotami

Priročno, enostavno in nekaj zares posebnega

Še ne poznate naše delo in izdelke?

Da se na hitro predstavimo. Smo oziroma sva ekipa, mlad par, ki se je odločil ponuditi kvalitetne domače izdelke tudi vam, ki živite v mestih. Namreč sama prihajava z dežele, kjer je bilo naravnih dobrin vedno na pretek. In ko sva se zavedla, da nimajo vsi te možnosti, a bi si kljub temu želeli, sva se odločila združiti kmetijsko znanje s podjetništvom. V predlanskem letu je nastala blagovna znamka Z Dežele v Mesto, ki nudi dostavo domačih izdelkov direktno pred vaša vrata.

Pester izbor domačih izdelkov

Nudimo izbor kvalitetnih domačih pridelkov in izdelkov. Trudimo se, da s pomočjo svojih bližnjih čim več pridelamo sami. Naši lastni izdelki nosijo naziv DOMAČE. Ker pa vsega le ne zmoremo, sodelujemo tudi z drugim pridelovalci. Pogoj za sodelovanje je EKOLOŠKI CERTIFIKAT ali CERTIFIKAT IZBRANA KAKOVOST SLOVENIJA. Tako se lahko naša ponudba pohvali z vrhunsko kvaliteto. Pester izbor izdelkov, pridelanih na različne načine, a za nas je dobro le tisto, ki je prijazno naravi in ljudem. Prav tako ne podpiramo plastične embalaže.
Ponudbo darilnega programa si lahko ogledate spodaj.

Darilni program

Praznična ponudba

Praznična košarica domačih dobrot

32.70€

Košarica domačih dobrot (4x domača vložena zelenjava 680g -720g, 1x Praznična marmelada 212 mL, 1x Domači med 480g, 1x Domači sok Bobovec 1L, 1x Ekološki orehi 200g)

Dodaj v košarico

Praznični paket domačih dobrot

62.70€

Košarica domačih dobrot (4x domača vložena zelenjava 680g -720g, 1x Praznična marmelada 212 mL, 1x Domači med 480g, 1x Domači sok Bobovec 1L, 1x Ekološki orehi 200g)

Ekološki krompir 10kg

Jabolka izbrana kakovost 8kg

Dodaj v košarico